Verzorgingsproducten

Collection Nature

Tijdelijke of chronische gebreken, interne of externe invloeden, verstoren de schoonheid en het evenwicht van ons haar: hun behoeften passen zich dan ook aan deze verschillende fasen aan. Of korter verwoord: ons haar weerspiegelt zowel onze geestelijke als fysieke toestand.

Maak daarom kennis met de Collection Nature verzorgingsproducten verkrijgbaar bij Kapsalon Govaers. Wij geven u vrijblijvend advies en raden u de producten aan die het beste inspelen op uw persoonlijke behoeften. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste troeven van het gamma:

  • Bescherming: om de schoonheid van uw haar in stand te houden
  • Structuur: om het glad gemaakte of gekrulde haar in toom te houden
  • Levendige kleur: om gekleurd haar, haar met lokken en ontkleurd haar te beschermen en te doen glanzen.
  • Nieuwe kracht: om gevoelig of gevorderd haar te versterken.
  • Zuiverheid: voor een gezonde hoofdhuid.
  • Polair: voor de bescherming van het haar dat verzwakt is door de wind en koude.
  • Zon: om uw haar te beschermen tegen de zon.
  • Belangrijkste ingrediënt: Nectar Care Complex = vruchtennectar gecombineerd met een cocktail van gerichte bestanddelen. Producten met smeuïge texturen en een heerlijk parfum. Alle producten werden bovendien dermatologisch getest.

 

Olaplex

Olaplex is zowat de Heilige Graal van haarkleuringen. Met deze producten wordt het haar sterker, kleurvaster en soepeler. Het kan gebruikt worden voor alle haartypes, alle kleuringen en alle toepassingen, van eenvoudige highlights tot balayages. Met Olaplex hoeft u geen schrik meer te hebben van beschadigd haar. Ontdek nu zelf dit baanbrekende product bij Mado!

De Olaplex formule

Laten we eerst een kijkje nemen naar de wetenschappelijke kant van Olaplex. Olaplex is een additief dat gebroken zwavelzuurbruggen in chemisch behandeld haar herstelt. Het resultaat is sterker haar dat langer zijn kleur behoudt. Bovendien dachten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, de ontwikkelaars van deze producten, ook aan de dermatologische eisen. Olaplex is namelijk vrij van siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden.

Een compleet gamma

Olaplex biedt een compleet pakket haarverzorgingsproducten aan. Mix de Olaplex Bond Multiplier N°1 met de haarkleuring voor extra kleurvastheid en gebruik de Bond Perfector N°2 na het spoelen om haarbreuk te voorkomen. Tenslotte is er nog de Hair Perfector N°3. Met dit product kan de klant tussen de behandelingen door zijn haar sterk en gezond houden.Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een bestelling.