Afwerkingsproducten

Kapsalon Govaers - Brecht - AfwerkingsproductenOm een nog beter resultaat te bekomen werkt Kapsalon Govaers met afwerkingsproducten van Perma, waaronder Artist en het afwerkingsproduct Wella. Binnen dit ruime assortiment vindt u onder meer allerhande shampoos, verzorgingsproducten, haarlak en gel. De productlijnen worden bovendien uitgebreid getest en op maat gemaakt voor elk type haar: dun, stijl, gekruld of gekleurd haar voor zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud.

De producten van Perma zijn ontwikkeld op basis van planten, mineralen en andere zee-ingrediënten en bedoeld voor het onderhoud en verzorging van haar en hoofdhuid. Denk daarbij aan hydratatie, zuivering, ontschilfering of stimulatie van de hoofdhuid en aan volumebescherming of voeding van het haar. Verder hebben alle producten bovendien een romige textuur en ruiken ze heerlijk.

Wenst u meer informatie over deze producten? Aarzel niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat.